prosjekter

Trenger du å slette eskorte annonsen din på Internett?

Av Andrés Lekanger og Jossi

Har du problemer med å få slettet en annonse av deg fra en annonseside på Internett?

PION har vært i kontakt med menn og kvinner som selger sex og som av ulike grunner ønsker å få slettet annonsen de bruker. Av og til kan man selv gå inn på sin profil og slette annonsen, andre ganger går ikke dette og når man prøver å kontakte eierne av annonsesiden så nekter de å fjerne annonsen, eller de tar aldri kontakt tilbake.

Her er en oppskrift på hvordan du kan få slettet annonsene dine. Den er enkel, men dette tar tid. Du må derfor være tålmodig og følge alle stegene vi beskriver:

1. prøv å slett annonsen selv først

2. Om dette ikke går, gå inn på nettsiden https://slettmeg.no/

3. Helt nederst på siden finner du «kontakt oss» . Du kan ringe eller sende e-post. Slettmeg.no er ikke alltid tilgjengelig på telefon, og du må dessuten sende dem en god del informasjon. Derfor vil det være lettest for deg å sende en e-post.

4. I e-posten, husk å forklare situasjonen (at du har prøvd å kontakte nettsiden, men uten å få svar). Deretter sender du en direktelink til annonsene og til bildene. Det er viktig at du sender ved riktig og fullstendig adresse.

5. Slettmeg.no har stor pågang og det kan derfor ta rundt en til to uker inntil du få et svar. Det er derfor det er viktig å sende lenken i første mail.

6. Slettmeg.no vil be deg om å kontakte nettsiden selv en gang til. Eller de vil skaffe deg informasjon om hvordan du kan kontakte eierne. Dersom dette ikke er mulig vil slettmeg.no gi deg informasjon om andre Internettsider med samme eiere og med kontaktinformasjon. Kontakt disse.

7. Dersom du nå ikke får svar fra eierne av annonsesiden kontakter du slettmeg.no igjen. Da vil de selv gå inn å slette annonsen din.

Det kan ta mellom en til to uker mellom hvert svar du får via e-post. Derfor er det viktig at du følger oppskriften vår. Om noe informasjon mangler må du gå flere runder med slettmeg.no og det kan ta lengre tid enn nødvendig.

Menn som selger sex og skeivt sexarbeid
Pion
Migrasjon
Juss